list_banner2

Rreth Nesh

Kush Jemi Ne

DW Mining është një shitës kryesor global i minatorëve të blockchain, i përkushtuar për të ofruar minatorë asic krejt të rinj dhe të dorës së dytë.Ne kemi dërguar 50,800 minatorë në mbi 6000 klientë ndërkombëtarë dhe kemi hyrë në një partneritet të ri dhe të qëndrueshëm në mbarë botën.Shitjet vjetore kanë arritur në 65 milionë dollarë në 2021 dhe ishte ndër më të shitësit e minatorëve dhe komponentëve të blockchain në Alibaba në 2020 dhe 2021.

Në dy vitet e fundit të periudhës së pandemisë, klientët tanë shijuan vizitat në faqe në internet dhe bisedat me video me ekipin e shërbimit të shitjeve për të monitoruar dërgesën e tyre, gjë që paraqet më shumë dukshmëri të porosive të tyre dhe përmirëson kohën e përpunimit të porosive dhe rrit sigurinë e pagesës.

rreth 1

Ndryshe nga shitësit tradicionalë online, DW Mining ka investuar shumë në objektin e magazinimit dhe ndërtimin e një ekipi teknik dhe logjistik, në mënyrë që klientët të shijojnë ofrimin e shkathët të minatorëve.Në origjinën e burimit të produktit dhe qendrës logjistike ndërkombëtare në Hong Kong, ajo shfrytëzon pronësinë e gati 3,000 ㎡ magazinë, duke u mundësuar klientëve tanë të gjurmojnë dhe gjurmojnë porositë e tyre të shpejta nga ekzekutimi i porosisë deri te instalimi i makinerive në vend dhe rrjedhja e qetë në miniera. operacion.

Shërbimi profesional gjatë gjithë kohës dhe mbështetja teknike ofrohen nga kërkesat fillestare të klientëve për kuotim deri te zgjidhja e problemeve pas shitjes.Përveç zgjidhjes së konfigurimit të makinerive të minierave dhe performancës së funksionimit të minierave, është e njohur në mesin e klientëve tanë të shpeshtë se shërbimi premium e dallon DW Mining nga furnizuesit e tjerë dhe për këtë arsye është njohur gjerësisht nga klientët nga 34 vende, kryesisht nga Amerika e Veriut dhe Evropa ( kryesisht Rusia).

Misioni i DW Mining i përqendruar te klientët është të pasurojë jetën e njerëzve nëpërmjet teknologjisë dhe të kapërcejë ndarjen dixhitale duke u ofruar klientëve mundësi për të lidhur përparimin teknologjik me mirëqenien personale në mbarë botën, pavarësisht vendndodhjes gjeografike.Ne krijojmë vlera afatgjata të klientëve dhe u sjellim atyre sukses financiar duke kërkuar vazhdimisht produkte algoritmesh më të fundit, efikasitet të energjisë dhe zgjidhje reduktuese të kostos.

vjet Përvojë Minierash
metra katror Magazina
Klientët
shtetet

pse na zgjodhet ne

I besueshëm

I besueshëm

Pagesë 100% e sigurt, pa mashtrim pa truke, pa sherr, ju jeni në duart e duhura

Profesionalizmi

Profesionalizmi

Me 7 vjet përvojë në minierë, udhëzime konstruktive dhe mbështetje teknike

Efikasiteti

Efikasiteti

Ne ofrojmë transportin më të shpejtë me zhdoganim 100% të garantuar pa probleme.

Me kosto efektive

Me kosto efektive

Çmimi konkurrues me shumëllojshmëri zgjedhjesh, i mbuluar të gjitha markat dhe modelet kryesore

Fitore-Fitore

Fitore-Fitore

Ne përmbushim të gjitha nevojat tuaja dhe vlerësojmë besimin tuaj të çmuar, ne realizojmë atë që themi.

Ekipi ynë

Ne kemi një ekip profesional për t'ju shërbyer, të gjithë janë shumë të trajnuar, përfaqësuesi ynë i shitjeve do t'ju ofrojë informacione të dorës së parë me kuota dhe do t'ju mbajë të postoni për të rejat e industrisë.Departamenti ynë teknik do t'ju ofrojë zgjidhje me një ndalesë, duke përfshirë konfigurimin, mirëmbajtjen, si dhe njohuritë për riparimet.

imazhe 1

Vlerat tona

Sjellja dhe sjellja

Duke shfrytëzuar maksimalisht asetet tona unike, DW mining është e përkushtuar të ofrojë produkte dhe shërbime superiore që përmirësojnë dhe optimizojnë performancën e klientëve tanë.

Angazhimi ynë ndaj klientëve tanë

DW Mining është e përkushtuar ndaj përsosmërisë në gjithçka që ne kërkojmë të bëjmë.ne synojmë të bëjmë biznes në mënyrë të qëndrueshme dhe transparente me të gjithë klientët tanë dhe nuk mbajmë aksione të kapitalit në asetet e klientëve tanë.Klientët na besojnë shumë, veçanërisht kur bëhet fjalë për dhënien e informacionit të ndjeshëm dhe konfidencial.Reputacioni ynë për integritetin dhe sjelljen e drejtë është thelbësore për të fituar dhe mbajtur besimin.Çdo individ ka rëndësi, pavarësisht se jeni i madh apo i vogël, ne nderojmë të gjithë besimin tuaj dhe vlerësojmë çdo klient, ndërkohë sigurohemi që pritjet dhe shqetësimet tuaja do të përmbushen shumë dhe paratë tuaja janë gjithmonë në duart e duhura.

Përgjegjësia për punonjësit tanë

Punë të sigurta, mësime gjatë gjithë jetës, karrierë dhe familje me përshtatjen e duhur deri në pension, DW Mining, ne u kushtojmë vlerë të veçantë njerëzve, Ekipet tona të forta janë ato që na bëjnë ata që jemi sot.Ne e trajtojmë secilin me respekt, me vlerësim, fokusi ynë i veçantë ndaj klientit dhe rritja e shpejtë e kompanisë sonë bëhen të mundura vetëm mbi këtë bazë.

Partnerët tanë

Ne kemi marrëdhënie të shkëlqyera afatgjatë me partnerët tanë, ne gjithmonë sigurohemi që jemi burimi i dorës së parë për të ofruar ofertat më të mira për klientët tanë të çmuar.

partnerët

Certifikata

vërtetim

8
Udhëtimi drejt pasurisë
Super shërbim është ajo që ne bëjmë

Pasurimi social është arsyeja pse ne e bëjmë

hetim